2014.08.29

Nu samarbetar EviDos med First Med

 

NGS_FM_Logo_CMYK

Nu samarbetar EviDos med First Med. 

First Med är ett bemanningsföretag som specialiserat sig på kvalificerad vårdpersonal såsom sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, läkare, läkarsekreterare och undersköterskor. First Med erbjuder flexibla lösningar inom personaluthyrning och rekrytering inom vård och elevhälsa och kunderna återfinns i både offentlig och privat sektor och över hela Sverige.

First Med är ett av sju affärsområde inom NGS Group. NGS Group är ett nischat bemanningsföretag inom vård och skola. NGS sysselsätter 3000 medarbetare varje år, runt omkring i Sverige och Norge. NGS finns på sjukhus och skolor, i både storstäder och landsbygd. Vi bemannar de personalbehov som måste fyllas och vi hjälper till att upprätthålla allas rättighet till vård och utbildning. I NGS Group ingår även Stjärnpoolen, Vikariepoolen, Doc Partner, Nurse Partner, Plus Care och Psykiatrika. NGS Group är noterat på börsen NGM Equity.

”Med EviDos kan vi skapa en tryggare vardag för våra kunders patienter och en säkrare läkemedelshantering för vår sjukvårdspersonal. Vi är glada över att nu kunna erbjuda detta kvalitetshöjande komplement till vår personal”, säger Malin Brolin, Verksamhetschef för NGS Vård.

 

 

Nyheter

2018.05.31
GDPR – EviDos integritetspolicy
2017.01.30
EviDos – stärker arbetsmiljön och höjer patientsäkerheten på 1177
2016.01.15
Nu finns MinMedicinApp även till Android!
2015.06.17
Nya användare till EviDos
2014.10.28
EviDos och MinMedicinApp är nominerade till Guldpillret